Om u een goede website ervaring te bieden, of u buiten onze eigen website relevante aanbiedingen te kunnen doen, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie of deze cookies niet accepteren klik hier.

Over VakantieXperts

Vacatures

Het leuke van VakantieXperts is dat je er echt reisadviseur kan zijn. Veel cliënten vragen om reizen op maat en gaan daarbij het liefst de hele wereld over. Als je zelf ook een beetje 'reisgek' bent, helpt dat natuurlijk enorm. Met ons eigen opleidingsprogramma raak je nooit uitgeleerd. Iedere dag zijn er wel nieuwe ontwikkelingen en dat maakt het erg dynamisch! Zonder uitzondering voelt iedereen zich erg betrokken bij het bedrijf en dat maakt de sfeer zo persoonlijk. Kortom, werken bij VakantieXperts is hartstikke leuk. Ik nodig je van harte uit om te solliciteren.

Diederieke Alferink
Directeur
 

Onze vacatures

 • Open sollicitatie

  Open sollicitatie


  Aantal uren: 39
  Contractsoort: fulltime
  Sinds juli 2009 bundelen Vertrekpunt en VakantieXperts hun krachten. Beide bedrijven gaan verder onder de naam VakantieXperts:
  'Het leuke van VakantieXperts is dat je er echt reisspecialist kan zijn. Veel cliënten vragen om reizen op maat en gaan daarbij het liefst de hele wereld over. Als je zelf ook een beetje 'reisgek' bent, helpt dat natuurlijk enorm. Met ons eigen opleidingsprogramma raak je nooit uitgeleerd. Iedere dag zijn er wel nieuwe ontwikkelingen en dat maakt het erg dynamisch! Zonder uitzondering voelt iedereen zich erg betrokken bij het bedrijf en dat maakt de sfeer zo persoonlijk. Kortom, werken bij VakantieXperts is hartstikke leuk. Ik nodig je van harte uit om te solliciteren.
  Diederieke Alferink
  Directeur

  Over VakantieXperts
  VakantieXperts is een onafhankelijke reisbureauketen met 145 vestigingen verspreid over alle provincies van Nederland. Daarnaast beschikken wij over een afdeling zakenreizen, groepsreizen en een callcenter. Met meer dan 500 medewerkers behoort de onderneming tot de grootste particuliere reisbedrijven in Nederland en is nog steeds groeiende.
  VakantieXperts verkoopt reisproducten van vrijwel alle Nederlandse reisorganisaties en onderscheidt zich vanwege haar specialistische advies en kennis. Naast het verzorgen van onder andere zonvakanties, autovakanties, stedentrips en losse vliegtickets, maken wij met veel enthousiasme en gedrevenheid een reis op maat voor onze klanten. Jouw reiscreativiteit kun je dus zeker kwijt bij VakantieXperts!

  Wij bieden:
  •    Meer dan 500 collega's die allemaal net zo enthousiast zijn over reizen als jij
  •    Salaris gerelateerd aan je opleiding en werkervaring
  •    Deelname aan studiereizen en diverse trainingen
  •    Aantrekkelijke regeling rondom je eigen doorlopende reisverzekering
  •    In overleg een reiskostenvergoeding
  •    Korting op je eigen vakantie
  •    Toepassing van de CAO reisbranche

  Beschikbare vacatures:
  Bekijk onze actuele vacatures op www.vx.nl!  Een open sollicitatie mag natuurlijk ook.


  Ben je geïnteresseerd in een functie op één van onze vestigingen? Stuur dan je CV en motivatiebrief met daarin de vestiging of regio waar je zou willen werken, bij voorkeur per e-mail naar:

  * email: p&o@vx.nl

  * Of per post: VakantieXperts, t.a.v. afd. Personeelszaken, Postbus 60, 8260 AB Kampen

  Filialen:


  Contact:

  Bianca van Engelen
  P&O@VX.nl
  038-3370330


KeepAlive