Om u een goede website ervaring te bieden, of u buiten onze eigen website relevante aanbiedingen te kunnen doen, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie of deze cookies niet accepteren klik hier.

Over VakantieXperts

Werken bij VakantieXperts

Het leuke van VakantieXperts is dat je er echt reisadviseur kan zijn. Veel klanten vragen om reizen op maat en gaan daarbij het liefst de hele wereld over. Als je zelf ook een beetje 'reisgek' bent, helpt dat natuurlijk enorm. Met ons eigen opleidingsprogramma raak je nooit uitgeleerd. Iedere dag zijn er wel nieuwe ontwikkelingen en dat maakt het erg dynamisch!

Zonder uitzondering voelt iedereen zich erg betrokken bij het bedrijf en dat maakt de sfeer zo persoonlijk. Kortom, werken bij VakantieXperts is hartstikke leuk.

Solliciteren

Hieronder staan onze actuele vacatures. Zit er niets voor je bij of hebben we geen vacatures open staan, dan nodigen we je van harte uit een open sollicitatie te sturen aan werken@vx.nl.

Jan van de Wouw
Directeur Retail 
 

Onze vacatures

 • Reisspecialist VakantieXperts Amstelveen Westwijk (28 uur)

  Reisspecialist VakantieXperts Amstelveen Westwijk (28 uur)


  Aantal uren: 28
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Amstelveen zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 28 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Amstelveen

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Reisspecialist VakantieXperts Middelburg (24 uur)

  Reisspecialist VakantieXperts Middelburg (24 uur)


  Aantal uren: 24
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Middelburg zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 24 uur per week voor een periode van ca. 2 maanden. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. nformatie en sollicitatie. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Reisspecialist VakantieXperts Uithoorn Zijdelwaard (16 uur)

  Reisspecialist VakantieXperts Uithoorn Zijdelwaard (16 uur)


  Aantal uren: 16
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Uithoorn zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 16 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Zijdelwaard

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Reisspecialist VakantieXperts Gouda Perdijk (32 uur)

  Reisspecialist VakantieXperts Gouda Perdijk (32 uur)


  Aantal uren: 32
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Gouda Perdijk zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 32 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Gouda Perdijk
  VakantieXperts Gouda

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Reisspecialist VakantieXperts Rotterdam Binnenhof (28 uur)

  Reisspecialist VakantieXperts Rotterdam Binnenhof (28 uur)


  Aantal uren: 28
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Rotterdam Binnenhof zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 28 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Binnenhof

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Reisspecialist VakantieXperts Alkmaar Wendelaarstraat (32 uur)

  Reisspecialist VakantieXperts Alkmaar Wendelaarstraat (32 uur)


  Aantal uren: 32
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Alkmaar Wendelaarstraat zijn wij op zoek naar een Reisspecialist voor 32 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Alkmaar
  VakantieXperts

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Reisspecialist VakantieXperts Waalwijk (20 uur)

  Reisspecialist VakantieXperts Waalwijk (20 uur)


  Aantal uren: 20
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Waalwijk zijn wij vanaf 1 februari 2016 op zoek naar een Reisspecialist voor 20 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Waalwijk

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Reisspecialist VakantieXperts Coevorden (36 uur)

  Reisspecialist VakantieXperts Coevorden (36 uur)


  Aantal uren: 36
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Coevorden zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 36 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Reisspecialist VakantieXperts Valkenburg (32 uur)

  Reisspecialist VakantieXperts Valkenburg (32 uur)


  Aantal uren: 32
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Valkenburg zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 32 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Valkenswaard

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Reisspecialist VakantieXperts Nieuwerkerk (16 uur)

  Reisspecialist VakantieXperts Nieuwerkerk (16 uur)


  Aantal uren: 16
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Nieuwerkerk zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 16 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Dorrestein

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532


KeepAlive