Om u een goede website ervaring te bieden, of u buiten onze eigen website relevante aanbiedingen te kunnen doen, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie of deze cookies niet accepteren klik hier.

Over VakantieXperts

Werken bij VakantieXperts

Het leuke van VakantieXperts is dat je er echt reisadviseur kan zijn. Veel klanten vragen om reizen op maat en gaan daarbij het liefst de hele wereld over. Als je zelf ook een beetje 'reisgek' bent, helpt dat natuurlijk enorm. Met ons eigen opleidingsprogramma raak je nooit uitgeleerd. Iedere dag zijn er wel nieuwe ontwikkelingen en dat maakt het erg dynamisch!

Zonder uitzondering voelt iedereen zich erg betrokken bij het bedrijf en dat maakt de sfeer zo persoonlijk. Kortom, werken bij VakantieXperts is hartstikke leuk.

Solliciteren

Op dit moment hebben we geen vacatures. Wel nodigen we je van harte uit een open sollicitatie te sturen aan werken@vx.nl

Jan van de Wouw
Directeur Retail 
 

Onze vacatures

 • Reisadviseur m/v

  Reisadviseur m/v


  Aantal uren: 32
  Contractsoort: parttime


  VakantieXperts Eemsmond is een franchise filiaal, die haar klant centraal heeft staan. VakantieXperts Eemsmond is gevestigd in Uithuizen. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega's die ons team willen versterken, namelijk: - een Reisspecialist voor 32 uur per week. Het betreft eerst vervanging ter opvang van zwangerschapsverlof, daarna is er de mogelijkheid tot een parttime contract. Als reisspecialist ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten. Je bent in staat de wensen van de klant te vertalen in een passend reisadvies. Je hebt een commerciële houding en bent in het bezit van een toeristische vakdiploma op niveau 3 of 4. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als reisspecialist. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO. Je bent flexibel inzetbaar waarbij je het geen probleem vindt om op zaterdag te werken. Wanneer je interesse hebt in deze leuke functie, stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar g.reitsema@vx.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Gea Reitsema, 0595 434159. VakantieXperts Eemsmond Hoofdstraat Oost 25 9981 AG UITHUIZEN

  Filialen:


  Contact:

  Gea Reitsema
  g.reitsema@vx.nl
  0595434159
 • Reisadviseur m/v

  Reisadviseur m/v


  Aantal uren: 24
  Contractsoort: parttime


  VakantieXperts Avanti zoekt een enthousiaste reisadviseur m/v – minimaal 24 uur Wij zijn een franchisereisbureau met 2 vestigingen in Zelhem en Borculo. Als zelfstandig reisburo vertegenwoordigen wij alle bekende touroperators en gaan wij voor onze klanten tot het uiterste op het gebied van dienstverlening. Wij bieden een uitstekende werksfeer in een klein en dynamisch team. Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren, zelfstandige en flexibele reisadviseur voor minimaal 24 en maximaal 39 uur. De kandidaat beschikt over ruime recente werkervaring op een reisbureau en heeft naast het verzorgen van pakketreizen een passie voor het samenstellen van reizen op maat. Sollicitaties met CV en motivatiebrief kunnen gericht worden aan mevr. A.C. Teunissen-Koekman, Stationsstraat 7, 7021 CJ Zelhem of per mail aan a.teunissen@vx.nl.

  Filialen:


  Contact:

  mevr. A.C. Teunissen-Koekman
  a.teunissen@vx.nl
  0314626171
 • Reisadviseur m/v

  Reisadviseur m/v


  Aantal uren: 32
  Contractsoort: parttime


  VakantieXperts Reisburo Katwijk, al 56 jaar een begrip in Katwijk en omstreken en staat bekend vanwege de uitstekende service en reiskennis van onze 6 ervaren reisadviseurs. De klant staat bij ons centraal en adviseren wij graag en deskundig over de diverse reismogelijkheden. Wij zijn opzoek naar een: Reisadviseur m/v (minimaal 4 dagen per week) Wat verwachten wij van je: - Minimaal 2 jaar recente reisbureau ervaring - Een positieve en enthousiaste uitstraling - Verkoopgericht kunnen denken en handelen - Een commerciële instelling Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je sollicitatie en een overzicht van jouw reiservaring naar: VakantieXperts Reisburo Katwijk, T.a.v. Roeland van den Oever, Princestraat 22B, 2225 GB Katwijk of per mail naar r.vandenoever@vx.nl.

  Filialen:

  Reisburo Katwijk

  Contact:

  Roeland van den Oever
  r.vandenoever@vx.nl
  0714014300


KeepAlive