Om u een goede website ervaring te bieden, of u buiten onze eigen website relevante aanbiedingen te kunnen doen, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie of deze cookies niet accepteren klik hier.

Over VakantieXperts

Werken bij VakantieXperts

Het leuke van VakantieXperts is dat je er echt reisadviseur kan zijn. Veel klanten vragen om reizen op maat en gaan daarbij het liefst de hele wereld over. Als je zelf ook een beetje 'reisgek' bent, helpt dat natuurlijk enorm. Met ons eigen opleidingsprogramma raak je nooit uitgeleerd. Iedere dag zijn er wel nieuwe ontwikkelingen en dat maakt het erg dynamisch!

Zonder uitzondering voelt iedereen zich erg betrokken bij het bedrijf en dat maakt de sfeer zo persoonlijk. Kortom, werken bij VakantieXperts is hartstikke leuk.

Solliciteren

Hieronder staan onze actuele vacatures. Zit er niets voor je bij of hebben we geen vacatures open staan, dan nodigen we je van harte uit een open sollicitatie te sturen aan werken@vx.nl.

Jan van de Wouw
Directeur Retail 
 

Onze vacatures

 • Reisspecialist VakantieXperts Veenendaal

  Reisspecialist VakantieXperts Veenendaal


  Aantal uren: 32
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Veenendaal zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 32 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Bolderman
  VakantieXperts Veenendaal

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  0235542532
 • Reisspecialist Amstelveen Westwijk

  Reisspecialist Amstelveen Westwijk


  Aantal uren: 28
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Amstelveen zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 28 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Reisspecialist VakantieXperts Winterswijk

  Reisspecialist VakantieXperts Winterswijk


  Aantal uren: 24
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Winterswijk zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 24 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:


  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Parttime Reisspecialist Middelburg

  Parttime Reisspecialist Middelburg


  Aantal uren: 24
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Middelburg zijn wij per direct op zoek naar een Reisspecialist voor 24 uur per week voor een periode van ca. 2 maanden. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. nformatie en sollicitatie. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532


KeepAlive