Om u een goede website ervaring te bieden, of u buiten onze eigen website relevante aanbiedingen te kunnen doen, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie of deze cookies niet accepteren klik hier.

Over VakantieXperts

Vacatures

Het leuke van VakantieXperts is dat je er echt reisadviseur kan zijn. Veel cliënten vragen om reizen op maat en gaan daarbij het liefst de hele wereld over. Als je zelf ook een beetje 'reisgek' bent, helpt dat natuurlijk enorm. Met ons eigen opleidingsprogramma raak je nooit uitgeleerd. Iedere dag zijn er wel nieuwe ontwikkelingen en dat maakt het erg dynamisch! Zonder uitzondering voelt iedereen zich erg betrokken bij het bedrijf en dat maakt de sfeer zo persoonlijk. Kortom, werken bij VakantieXperts is hartstikke leuk. Ik nodig je van harte uit om te solliciteren.

Don Kaspers
Directeur
 

Onze vacatures

 • Reisadviseur m/v

  Reisadviseur m/v


  Aantal uren: 24
  Contractsoort: parttime


  Ben jij per direct beschikbaar, dan ben jij misschien de enthousiaste en creatieve collega voor gemiddeld 24 uur per week, die wij zoeken. Het betreft een tijdelijke baan voor ca 5 à 6 maanden, omdat een collega met zwangerschapsverlof is. Wij verwachten dat je tenminste een afgeronde MBO opleiding - toerisme en relevante werkervaring op het reisbureau hebt. Ben je in staat met je kennis, enthousiasme en ervaring zelfstandig reizen te verkopen die aansluiten op de wensen van onze klanten, reageer dan voor 19 januari as. op steenwijk@vx.nl t.a.v. Riëtta Aalderink VakantieXperts Blok Kerkstraat 6-8 8331JC Steenwijk 0521-513015 www.vx.nl/blok

  Filialen:

  VakantieXperts Blok

  Contact:

  Riëtta Aalderink
  steenwijk@vx.nl
  0521-513015


KeepAlive