Om u een goede website ervaring te bieden, of u buiten onze eigen website relevante aanbiedingen te kunnen doen, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie of deze cookies niet accepteren klik hier.

Over VakantieXperts

Werken bij VakantieXperts

Het leuke van VakantieXperts is dat je er echt reisadviseur kan zijn. Veel klanten vragen om reizen op maat en gaan daarbij het liefst de hele wereld over. Als je zelf ook een beetje 'reisgek' bent, helpt dat natuurlijk enorm. Met ons eigen opleidingsprogramma raak je nooit uitgeleerd. Iedere dag zijn er wel nieuwe ontwikkelingen en dat maakt het erg dynamisch!

Zonder uitzondering voelt iedereen zich erg betrokken bij het bedrijf en dat maakt de sfeer zo persoonlijk. Kortom, werken bij VakantieXperts is hartstikke leuk.

Solliciteren

Hieronder staan onze actuele vacatures. Zit er niets voor je bij of hebben we geen vacatures open staan, dan nodigen we je van harte uit een open sollicitatie te sturen aan werken@vx.nl.

Jan van de Wouw
Directeur Retail 
 

Onze vacatures

 • Travelplanner | Travel Service Best

  Travelplanner | Travel Service Best


  Aantal uren: 32
  Contractsoort: parttime

  Per direct zijn wij, vanwege versterking van ons team, op zoek naar een 

  Travelplanner (m/v) | fulltime/parttime 

  VakantieXperts Travel Service Best is een onafhankelijk reisbureau gevestigd in Best, Noord-Brabant. Met specialistisch advies en kennis onderscheidt VakantieXperts Travel Service Best zich van haar collega's. Toch worden er van vrijwel alle Nederlandse reisorganisaties de reisproducten verkocht. Naast het verzorgen van onder andere zonvakanties, autovakanties, stedentrips en losse vliegtickets, maken wij voor onze klanten graag reizen op maat. Met jouw enthousiasme en gedrevenheid voor het vak ben jij zeker op je plaats bij VakantieXperts Travel Service Best!

  Functie-eisen
  Als Travelplanner ben je optimaal in staat om de wensen van de klant te vertalen naar de bij hem of haar passende reis. Je hebt een commerciële instelling en houdt daarbij de klantwens in gedachten. Wij zoeken flexibele kandidaten met de juiste afgeronde toeristische opleiding (min. MTRO/TIO) inclusief SEPR. Werkervaring van minimaal 3 jaar in de gevraagde functie is een vereiste.
  Kennis van het administratie systeem BAS (van Fadiro) en de touroperator reserverings systemen is zéér wenselijk.

  Arbeidsvoorwaarden
  Wij bieden een salaris in overeenstemming met je opleiding en werkervaring, een vrije werkomgeving in een prachtig kantoor en 8 leuke collega's die allemaal net zo enthousiast over reizen zijn als jij.
  Werken bij VakantieXperts Travel Service Best betekent ook:
  * Deelname aan studiereizen en trainingen
  * Gratis doorlopende reisverzekering
  * Korting op privé vakantie(s)

  Ben je geïnteresseerd in de functie? Stuur dan snel je sollicitatiebrief met CV en foto naar:

  VakantieXperts Travel Service Best
  T.a.v. Rens Fikkers
  Postbus 438, 5680 AK Best
  Tel.: +31 499371501
  Email: rens@travelservicebest.nl

  www.travelservicebest.nl

  www.facebook.com/travelservicebest


  Per direct zijn wij op zoek naar een fulltime/parttime Travelplanner (m/v) die ons team komt versterken. VakantieXperts Travel Service Best is een onafhankelijk reisbureau gevestigd in Best, Noord-Brabant. Met specialistisch advies en kennis onderscheidt VakantieXperts Travel Service Best zich van haar collega's, er worden van vrijwel alle Nederlandse en Duitse reisorganisaties reisproducten verkocht. Naast het verzorgen van onder andere zonvakanties, autovakanties, stedentrips en losse vliegtickets, maken wij voor onze klanten graag reizen op maat. Met jouw enthousiasme en gedrevenheid voor het vak ben jij zeker op je plaats bij VakantieXperts Travel Service Best! Functie-eisen: Als Travelplanner ben je optimaal in staat om de wensen van de klant te vertalen naar de bij hem of haar passende reis. Je hebt een commerciële instelling en houdt daarbij de klantwens in gedachten. Wij zoeken flexibele kandidaten met de juiste afgeronde toeristische opleiding (min. MTRO/TIO) inclusief SEPR. Werkervaring van minimaal 3 jaar in de gevraagde functie is een vereiste. Kennis van het administratie systeem BAS (van Fadiro) en de touroperator reservering systemen is zéér wenselijk. Arbeidsvoorwaarden: Wij bieden een salaris in overeenstemming met je opleiding en werkervaring, een vrije werkomgeving in een prachtig kantoor en 9 leuke collega's die allemaal net zo enthousiast over reizen zijn als jij. Werken bij VakantieXperts Travel Service Best betekent ook: * Deelname aan studiereizen en trainingen * Gratis doorlopende reisverzekering * Korting op privé vakantie(s) Ben je geïnteresseerd in de functie? Stuur dan snel je sollicitatiebrief met CV en foto naar: VakantieXperts Travel Service Best T.a.v. Rens Fikkers Postbus 438, 5680 AK Best Tel.: +31 499371501 Email: directie@travelservicebest.nl

  Filialen:

  VakantieXperts Travel Service Best

  Contact:

  Rens Fikkers
  directie@travelservicebest.nl
  +31 499371501
 • Fulltime Reisspecialist Middelburg (tijdelijk)

  Fulltime Reisspecialist Middelburg (tijdelijk)


  Aantal uren: 39
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Middelburg zijn wij op zoek naar een Reisspecialist voor 24-32 uur per week voor de periode augustus 2015 tot en met januari 2016. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie brief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Oproepkracht Reisspecialist omgeving Drechtsteden

  Oproepkracht Reisspecialist omgeving Drechtsteden


  Aantal uren: 0
  Contractsoort: parttime

  Voor verschillende filialen in de omgeving Papendrecht, Dordrecht en Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een Oproepkracht. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Zwijndrecht

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Parttime Reisspecialist Vught / Boxmeer (tijdelijk)

  Parttime Reisspecialist Vught / Boxmeer (tijdelijk)


  Aantal uren: 16
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Vught en Boxmeer zijn wij op zoek naar een Reisspecialist voor 16 uur per week voor de periode juli tot en met oktober 2015. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie brief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Vught

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Parttime Reisspecialist Sassenheim

  Parttime Reisspecialist Sassenheim


  Aantal uren: 16
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Sassenheim zijn wij op zoek naar een Reisspecialist voor 16 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureau ervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Parttime Reisspecialist Budel

  Parttime Reisspecialist Budel


  Aantal uren: 16
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Budel zijn wij op zoek naar een Reisspecialist voor 16 uur per week. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532


KeepAlive