Om u een goede website ervaring te bieden, of u buiten onze eigen website relevante aanbiedingen te kunnen doen, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie of deze cookies niet accepteren klik hier.

Over VakantieXperts

Werken bij VakantieXperts

Het leuke van VakantieXperts is dat je er echt reisadviseur kan zijn. Veel klanten vragen om reizen op maat en gaan daarbij het liefst de hele wereld over. Als je zelf ook een beetje 'reisgek' bent, helpt dat natuurlijk enorm. Met ons eigen opleidingsprogramma raak je nooit uitgeleerd. Iedere dag zijn er wel nieuwe ontwikkelingen en dat maakt het erg dynamisch!

Zonder uitzondering voelt iedereen zich erg betrokken bij het bedrijf en dat maakt de sfeer zo persoonlijk. Kortom, werken bij VakantieXperts is hartstikke leuk.

Solliciteren

Hieronder staan onze actuele vacatures. Zit er niets voor je bij of hebben we geen vacatures open staan, dan nodigen we je van harte uit een open sollicitatie te sturen aan werken@vx.nl.

Jan van de Wouw
Directeur Retail 
 

Onze vacatures

 • Fulltime Reisspecialist Middelburg (tijdelijk)

  Fulltime Reisspecialist Middelburg (tijdelijk)


  Aantal uren: 39
  Contractsoort: parttime

  Voor ons filiaal in Middelburg zijn wij op zoek naar een Reisspecialist voor 24-32 uur per week voor de periode augustus 2015 tot en met januari 2016. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie brief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Oproepkracht Reisspecialist omgeving Drechtsteden

  Oproepkracht Reisspecialist omgeving Drechtsteden


  Aantal uren: 0
  Contractsoort: parttime

  Voor verschillende filialen in de omgeving Papendrecht, Dordrecht en Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een Oproepkracht. Wij zoeken een enthousiaste kracht die minimaal beschikt over een afgeronde toeristische MBO 4 opleiding met SEPR diploma. Daarnaast is minimaal 2 jaar recente reisbureauervaring een vereiste. Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. IATA kennis en ervaring is een pré, evenals kennis van reisbureau systeem BAS. Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar werken@vx.nl.

  Filialen:

  VakantieXperts Zwijndrecht

  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532
 • Medewerker groepsreizen

  Medewerker groepsreizen


  Aantal uren: 32
  Contractsoort: parttime  Medewerker Groepsreizen 32 uur Afdeling: Groups Travel & Events Driebergen Het organiseren van een reis voor bijvoorbeeld een groep medewerkers, zakenrelaties of familie vraagt om expertise en creativiteit. Binnen VakantieXperts is een speciale afdeling groepsreizen verantwoordelijk voor de organisatie hiervan. Het betreft een deskundig team met jarenlange ervaring. De afdeling richt zich voornamelijk op het bedrijfsleven. Zij organiseren de meest uiteenlopende reizen, niets is te gek. Functieomschrijving: Als medewerker groepsreizen ben je verantwoordelijk voor het aandragen van reissuggesties, het offreren en uitwerken van het reisplan tot en met een presentatie voor de reizigers. Reisbegeleiding ter plaatse behoort tot de service die wij aanbieden. Ook de administratieve afhandeling behoort tot het takenpakket. Verder onderhoud je contacten met leveranciers in binnen en buitenland. Profiel: Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en pro-actieve kandidaat die beschikt over goede commerciële, communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een toeristisch vakdiploma op tenminste MBO-niveau en beheerst de Engelse taal goed. Ervaring in de reisbranch is een pré. Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Reageer dan snel en mail een korte motivatie en CV naar werken@vx.nl

  Filialen:


  Contact:

  Kim van Rooden
  werken@vx.nl
  023 5542532


KeepAlive