Om u een goede website ervaring te bieden, of u buiten onze eigen website relevante aanbiedingen te kunnen doen, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie of deze cookies niet accepteren klik hier.

Over VakantieXperts

Werken bij VakantieXperts

Het leuke van VakantieXperts is dat je er echt reisadviseur kan zijn. Veel klanten vragen om reizen op maat en gaan daarbij het liefst de hele wereld over. Als je zelf ook een beetje 'reisgek' bent, helpt dat natuurlijk enorm. Met ons eigen opleidingsprogramma raak je nooit uitgeleerd. Iedere dag zijn er wel nieuwe ontwikkelingen en dat maakt het erg dynamisch!

Zonder uitzondering voelt iedereen zich erg betrokken bij het bedrijf en dat maakt de sfeer zo persoonlijk. Kortom, werken bij VakantieXperts is hartstikke leuk.

Solliciteren

Op dit moment hebben we geen vacatures. Wel nodigen we je van harte uit een open sollicitatie te sturen aan werken@vx.nl

Jan van de Wouw
Directeur Retail 
 

Onze vacatures

 • Reisadviseur m/v

  Reisadviseur m/v


  Aantal uren: 32
  Contractsoort: parttime


  VakantieXperts Eemsmond is een franchise filiaal, die haar klant centraal heeft staan. VakantieXperts Eemsmond is gevestigd in Uithuizen. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega's die ons team willen versterken, namelijk: - een Reisspecialist voor 32 uur per week. Het betreft eerst vervanging ter opvang van zwangerschapsverlof, daarna is er de mogelijkheid tot een parttime contract. Als reisspecialist ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten. Je bent in staat de wensen van de klant te vertalen in een passend reisadvies. Je hebt een commerciële houding en bent in het bezit van een toeristische vakdiploma op niveau 3 of 4. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als reisspecialist. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO. Je bent flexibel inzetbaar waarbij je het geen probleem vindt om op zaterdag te werken. Wanneer je interesse hebt in deze leuke functie, stuur dan je sollicitatiebrief en cv per email naar g.reitsema@vx.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Gea Reitsema, 0595 434159. VakantieXperts Eemsmond Hoofdstraat Oost 25 9981 AG UITHUIZEN

  Filialen:


  Contact:

  Gea Reitsema
  g.reitsema@vx.nl
  0595434159


KeepAlive